Tervetuloa sivuilleni

 

Minua kiinnostaa ihmisen sielu. Se kaikki, mitä ei voi silmillä nähdä. Maailma käsittelee meitä usein vain koulutustemme ja saavutustemme kautta, vaikka meissä kaikissa on sisäänrakennettuna aivan ääretön potentiaali ja loputon leikkikenttä. 

Tervetuloa mukaan oppimaan ja oivaltamaan kuka juuri Sinä olet.

Minun missioni on opettaa ihmiset löytämään elämäänsä armollisuutta, olemaan itselleen ystävä. Määrittämään omat rajat ja kurkoittamaan kohti korkeuksia. Käytännössä tämä tarkoittaa yhteyttä itseen. Hitaita hengityksiä sekä itsensä ääreen asettumista. Maadoittumista ja omien varjojen ja vahvuuksien tunnistamista. Tarjoan sinulle alustan ja apuni, haluan olla vierelläsi tässä hetkessä. Kanssaeläjänä.

Kuljen vahvasti sydän edellä ja sitä opetan myös asiakkailleni.

Tervetuloa mukaan matkaan kohti omaa voimaa ja lempeyttä.

 

“Ihana ohjaaja, todella uskomaton kokemus.”

“Sannasta välittyy ammattitaito, läsnäolo, välittäminen ja aito kohtaaminen”

 

 

Rakkaudesta käsin

 

Olen intohimoisesti ja suurella mielenkiinnolla elämään suhtautuva nainen, sekä valloittavan suomenruotsalaisen miehen vaimo. Rakastan perhettämme, pientä rakasta koiraamme. Luontoa, matkustelua ja elämän makustelua. Olen elämän ihmettelijä ja sanoittaja. Ohjaukseni on aina kanavoitua. Toimin välittäjänä näkymättömän ja näkyvän maailman välillä ja ihan aina rakkaudesta käsin.

Olin koko aikuisikäni elänyt elämääni ulkoisten oletusten kautta. Kotiäitivuosien jälkeen tuli valtava tarve selvittää kuka minä olen ja mikä on äitiyden lisäksi (joka tärkeintä itselleni ikinä) oma tehtäväni tässä elämässä. Halusin hektisen arjen rinnalle hiljaisuutta ja rauhaa, jonka asettautuminen joogamatolle minulle tarjoili. Siitä hetkestä alkoi oma henkinen polkuni, jonka varrella olen oppinut itsestäni valtavan paljon. Valo ja varjo kulkee kanssani. Tunnistan molemmat puolet itsessäni, mutta olen matkani varrella löytänyt myös aivan valtavan upeita lahjoja ja aarteita, jotka olivat minulta piilossa. Elämä on seikkailu, jonka matkaan kannattaa heittäytyä. Hyppää kyytiini ja ihastellaan matkaa yhdessä.

Ajattelen, että tämä maailma tarvitsee lempeyttä ja armollisuutta, pehmeyttä sekä valoa, 

ja se ohjaa vahvasti myös omaa opettajuuttani.

Uskon maailmankaikkeuden lakiin. 

Siihen, että saamme aina sitä mikä kulloinkin tarvitsemme, joka meille kuuluu.

Uskon henkimaailmaan ja valon auttajiin. 

Uskon energiaan, rakkauteen ja valoon.

Olen erityisherkkä, aistiva ja vahvasti tunteva hoitaja ja elämän sanoittaja, 

sekä ihan tavallinen perheen äiti.

Video Poster Image