Kadoksissa itseltäsi?

Oletko väsynyt olemaan eksynyt?

 

Jos ajattelet olevasi ainoa ihminen maailmassa, joka tuntee olevansa totaalisen kadoksissa-voin kertoa sulle: Et todella ole!

On niin kovin helppoa olla myötätuntoinen ja ystävällinen muita kohtaan, mutta omalla kohdalla se usein unohtuu. Ei ole kertakaikkiaan mitään hajua miten löytää sisäistä rauhaa kaiken levottomuuden tilalle, miten kohdata kipu itsessä tai ylipäänsä kohdata itsensä.

Jos tämä kolahti, on Elämän alla - aarteita arjen keskelle verkkokurssi juuri sinua varten!

MINUN TARINANI

 

Tiedän miltä tuntuu olla totaalisen hukassa oman itsensä ja oman elämän suunnan kanssa. Olla eksyksissä elämän aallokossa, ilman navigaattoria. Tuntea kipua ja tuskaa jolle ei löydä sanoja...Kun mikään ei tunnu miltään, mutta samalla kaikki sattuu.

Etsin vuosia apua itseni ulkopuolelta, sitä tietenkään löytämättä. En ymmärtänyt että mikään ulkopuolinen ei voi koskaan täyttää vajetta minussa. Vain minä voin parantaa itse itseni.

Lähtiessäni viimein kuorimaan elämän kerrostumia ympäriltäni, ovat haavat lähteneet umpeutumaan ja voin nauttia elämästä jälleen sydän täynnä rakkautta.

Koskaan ei siis ole liian myöhäistä asettautua itsensä puolelle. Ei koskaan.

 

On aika oppia jälleen rakastamaan itseäsi

 

 TASAPAINOISEN ELÄMÄN RESEPTIIKKA

LÖYDÄ UUSIA TOIMINTATAPOJA SEKÄ AJATUSMALLEJA ARJEN KESKELLE

ELÄMÄN ALLA - AARTEITA ARJEN KESKELLE VERKKOKURSSILTA!

 

Opi miten hiljennät ympärilläsi olevan kaaoksen ja keskityt yhdistymään niille taajuuksille jossa voit olla kosketuksissa pyhän ja puhtaan itsesi kanssa. Tässä verkkokurssissa opetan sinulle:

Miten lisäät itsemyötätunnon ja tasapainon hetkiä arkeesi?

Miten kohtaat ja hyväksyt kivun itsessä meditaation mahdollistamana?

Miten löydät armollisuutta arkesi keskelle?

NYT on aika ottaa vastuu omasta onnestasi.

Itsemyötätunto harjoitus 

Opi tunnistamaan tarpeesi sekä toiveesi ja anna itsemyötätunnon virrata valtoimenaan. Opi täyttämään itsesi hellällä hyväksynnällä. Sinä olet elämäsi tärkein henkilö.

Harjoitus kivun kohtaamiseen

Opi miten ottaa kipu vastaan, oli se sitten fyysistä tai henkistä. Miten kohdata, hyväksyä ja hengittää sen läpi.

Sinä riität

Tämä harjoitus muistuttaa sinua kerta toisensa jälkeen siitä, että vähempikin riittää. Että sinä olet täydellinen juuri nyt. Että kaikki on hyvin.

 

" Nämä harjoitukset ovat auttaneet minua irroittamaan  jatkuvasta itseni kritisoinnista ja kohtuuttomista vaatimuksista. Ymmärrän nyt paremmin mitä tehdä voidakseni hyvin. "

 
Sofia 44v

" Sannan lempeän äänen avustuksella on helppo sukeltaa kuulemaan ja aistimaan oman kehon tuntemukset. Olin ennen täysin tietämätön siitä, mitä minulle kuuluu, kuka olen ja mitä tarvitsen. "

 
Anna 51v

ONKO TÄMÄ  SINUA VARTEN? 

 

Tiedätkö tunteen jolloin kaikki on periaatteessa hyvin, mutta silti se jokin puuttuu? Olet yrittänyt mielestäsi jo kaikkea. Sinulla on upea työ, harrastuksia, sivistät itseäsi kuuntelemalla uusimpia podcasteja. On kaunis koti ja viimeisimmän muodin mukaiset vaatteet... mutta silti jotain puuttuu.

Se jokin on sisäinen yhteys itseesi. 

Autan sinua kääntymään itseäsi kohden. Opastan askel askeleelta kuinka hiljentää melu ympäriltä ja kääntää katse kohti itseä.

Tämä on sinulle nainen, joka aina ajattelet ensin muita. Sinulle, jonka on niin valtavan vaikeaa helliä ja hoivata itseäsi. Tämä on siis juuri sinulle!

Harjoitteet ovat pituudeltaan reilun 10 minuutin pituisia ja voit tehdä niitä niin usein kuin hyvältä tuntuu. Aina on mahdollista irroittaa päivästä se 10 minuuttia itsensä hoitamiselle!!! 

ALOITA UUSI ELÄMÄ JO TÄNÄÄN!

49 €

Kurssi sisältää 3 eri äänitettä, sekä videomateriaalia jotka avustavat sinua matkallasi kohti omaa ihanaa itseäsi.

Kurssi on käytössäsi 100 päivää ostohetkestä.

14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Palautan rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen.

Saat ladattua Kajabi appin sekä Iphonelle, että Androidille, jolloin kurssi ja sen harjoitukset kulkevat aina mukanasi.

Löydä itsesi jo tänään, miksi vielä odottaisit?

KYLLÄ! Olen mukana!