Hautaudutko elämän alle?

Jooga Nidra harjoitus palauttaa elinvoimasi ja rauhoittaa mielesi

Yoga Nidra harjoitus on sinulle, joka kaipaat rauhallista hetkeä ja tilaa tutustua itseesi. Sinulle jonka elämä on täynnä vähän kaikkea. Nukut ehkä huonosti tai kaipaat vain pysähtymistä kaiken keskellä. Ehkä sinun on vaikeaa ottaa aikaa itsellesi, kaipaat ohjausta ollaksesi hetken paikallasi, ilman huonoa omaatuntoa?!

Olen ollut tässä tilanteessa. Viiden lapsen ja yhden karvatassun äitinä olin välillä ihan täydellisen hukassa siitä kuka minä olen ja mitä oikein tarvitsen. Siinä hetkessä Jooga Nidra oli pelastusrenkaani. Kelluin harjoituksen varassa läpi suurimman aallokon, ja selvisin. Siksi voin suurella lämmöllä suositella tätä sinullekin.

Tämä harjoitus sopii aivan kaikille. Mitään ei tarvitse osata, saat vain maata aivan raatona sängyn pohjalla ja seurata ääntäni hetkestä seuraavaan.

Lahjoita itsellesi rauhaa

Miltä kuuloistaisi tipahtaa syvään rauhan tilaan ääntäni kuunnellen?

Jooga Nidra

Nidra tarkoittaa unta. Aaahhh... Unta - me kaikki tarvitsemme unta!!! 

Jooga Nidra harjoituksen tarkoituksena on löytää tila hereillä olon ja unen välimaastossa. Sen tarkoituksena on purkaa kehomielestä tarpeettomia jännityksiä, jotta pääsisimme yhteyteen todellisen itsemme kanssa. Jooga Nidra on systemaattinen syvärentoutusmenetelmä jolla on valtava määrä erilaisia hyvää tekeviä vaikutuksia, kuten paremmat yöunet, stressin ja ahdistuksen helpotus sekä hermoston rauhoittuminen.

"Oi miksi löysin tämän harjoituksen vasta nyt? Sinun äänesi oli aivan ihanan rentouttava. Tämä oli ihaninta ja tarpeellisinta ikinä. Olin kuin uudesti syntynyt. Mahtavaa!!!!"

 
 

"Love it! Täydellinen harjoitus mamma-aivoilleni. Sain harjoituksesta kauan kaivatun mielenrauhan."

 
 

Yoga Nidra harjoitus on käytössäsi 3kk ajan

Verkkokurssialustana toimii Kajabi, jonka appin voit ladata kännykkääsi. Näin voit kuunnella harjoitusta myös kännykälläsi.

HUOM! Tilaamalla asiakaskirjeeni saat harjoituksen 10% alennuksella. Saat alennuskoodin sähköpostiisi.

Hinta: 21.00€

  • Harjoitus käytössäsi heti
  • Maksa turvallisesti luottokortillasi tai PayPalilla
  • Harjoitus on käytössäsi 3 kk ajan
  • 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu
Osta harjoitus tästä