Äänimaljarentoutus 

 

Äänimaljarentoutus on upea ja ainutlaatuinen matka omaan sisimpääsi. Tunnin aikana tiibetiläistä käsityötä olevien sointumaljojen, koshin, merirummun ja gongin äänet saattelevat sinut syvän rentouden tilaan. Tämän tilan saat vastaanottaa lämpöisen viltin alla, joogamatolla leväten. Hengityksen rauhoittuessa voit pikkuhiljaa luovuttaa elämän kiireistä, päästää irti arkiajattelusta ja antaa tilaa inspiraatiolle ja uusille oivalluksille.
Äänimaljojen soinnut  alentavat tutkitusti verenpainetta ja lisäävät rentoutta sekä kehossa että mielessä. Unen laatu voi parantua ja lihasjännitykset lieventyä. Rentoutus on hyvin kokonaisvaltainen ja upea kokemus. 


Äänimaljarentoutus sopii perusterveelle ihmiselle ikään tai sukupuoleen katsomatta.

"Kun keho ja mieli hiljenee - jäljelle jää puhdas läsnäolo juuri tässä hetkessä."

Rentoutuksen kesto 1h 

Hinta 25€.  Yksityistunnin hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse [email protected]

"Miten ihminen voi samaan aikaan juurtua syvälle maahan ja toisaalta nousta korkealle lentoon? Sinä Sanna saat sellaisia taikoja aikaan."

"Sannan avulla olen saanut voimaa jaksaa oman elämän ollessa kaaoksessa. Olen oppinut päästämään irti suorittamisesta ja löytänyt elämääni valtavasti armollisuutta."

Energiahoidot kotistudiollani 

 

Energiahoitoni on intuitiivista, rakkaudesta ja valosta käsin kanavoitua hoitoa sekä keholle että mielelle. Hoito on tasapainottavaa, lempeää ja hyvin rentouttavaa. Hoidossa lepäät vaatteet päälläsi, lämpöisen viltin alla hoitopöydällä. Hoidan sinua kämmenieni kautta välittyvällä energialla, niin koskettaen, kuin aurasta käsin. Energiahoito syventää yhteyttä itseesi ja siihen viisauteen, joka sisälläsi asuu. Hoito tukee sinua omalla polullasi. Avustaa rentoutumaan, päästämään irti aikansa eläneestä sekä varastoimaan itseesi elinvoimaa ja valoa. Hoito on aivan ihana lahja itselle kaiken tämän kiireisen ja vaativan maailman keskellä. Hetken pysähdys itsesi ääreen.

Hoidossa voidaan käyttää myös mukana niin eteerisiä öljyjä, äänimaljoja kuin hoitavia kiviä. Saatan käyttää hoidossa apuna myös mielikuvamatkoja ja erilaisia hengitystekniikoita hoitoa syventämään.

Hoidon kesto 1h ja hinta 80€

Energiahoitoa voidaan lähettää myös ajasta ja paikasta riippumatta, eli kaukohoitona. Kaukohoidon voit ottaa vastaan mukavassa ja rauhallisessa ympäristössä, jossa voit esimerkiksi käydä pötköttämään sängylle tai sohvalle. Voit hoidon aikana tuntea erilaisia tuntemuksia kuten lämmön tunnetta tai kihelmöintiä, aistia eri värejä tai saada jonkinlaisia viestejä. Aina näin ei kuitenkaan tapahdu, vaan saatat ajan kuluessa huomata asioiden virtaavan vähän kevyemmin. Unesi syventyneen tai olosi jollain tavalla rauhoittuneen kun kehon energiakeskukset löytävät hoidon avulla tasapainon.

Hoidon päätyttyä nostan sinulle vielä intuitiokortin ja kerron sinulle viestin välityksellä hoidosta nousseet ajatukset ja tuntemukset.

Kaukohoidon kesto 45 minuuttia ja hinta 70€

Varaa lähettämällä meiliä [email protected]

Jooga yksityistunnit

Teen yksilöohjausta sekä ohjausta ryhmille - pyydä tarjous!

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

 

Tarjoan palveluita yrityksille sekä verkossa, paikan päällä yrityksessä, kuin myös kotistudiossani.

Esimerkkejä ohjauksista: 

- Kehomielen rentoutustunti

- Syvävenyttävä yin jooga tai lempeän dynaaminen hathajooga

- Äänimalja rentoutus

- Jooga nidra, syvärentoutus

- Verkossa tapahtuva ohjaus

 

Otathan yritys- ja ryhmäohjauksiin liittyen yhteyttä joko puhelimitse numeroon 040-5163 429 tai sähköpostilla [email protected] niin räätälöidään juuri teidän toiveisiinne sopiva paketti.