Tapahtumat

Aikaa oman itsensä ja kehonsa seurassa

 

Joogaa... 

Energiahoitoja...

Sointukylpyjä...

Retriittejä...

Viiden lapsen ja yrittäjämiehen vaimona tiedän, miten vaikeaa on ottaa aikaa itselleen.

Tiedän myös, mitä siitä seuraa, jos sitä aikaa ei ota.

Tiedän, että sinäkin tiedät. 

Siksi haluan tarjota tapahtumia - lyhyitä ja pitkiä, jossa pääsemme kohtaamaan toisemme kasvokkain, ja jossa pääsemme yhteyteen itsemme ja kehomme kanssa. Sielumme kanssa.

Sinussa on kaikki vastaukset, jos vain pysähdyt kuuntelemaan sisimpääsi.

JOOGAA 

OHJAUKSET KOTISTUDIOLLA VEIKKOLASSA SEKÄ ETÄYHTEYDELLÄ ZOOMIN KAUTTA:

 

Sunnuntaisin

Lempeyden hatha klo 17.30-18.30

Lempeyden yin klo 19.00-20.00 

 

Keskiviikkoisin

Lempeyden hatha klo 18.00-19.00

 

Torstaisin

Lempeyden yin flow klo 19.00-20.00

 

Hinnat

15€/hlö kertamaksu
10 kerran kortti 130€

Varaa paikkasi Whatsapp-viestillä numerostani 040-5163429

TEEMAILTOJA 

KOTISTUDIOLLA

 3 Tuntinen Heartful Yin autuus & äänimaljat perjantaina 3.11.2023 klo 17.00-20.00

Tervetuloa sulamaan pehmeyden tilaan tämän kolmetuntisen ihanuuden saattelemana. Tämä upea yin jooga harjoitus antaa sinulle runsaasti aikaa asettautua olemisen tilaan. Se pehmentää elämän jättämiä kehomielen kireyksiä ja saattelee sinut oivaltamaan sydämen taajuuden johon on helppo liukua tämän turvallisen ja kannatellun harjoituksen turvin. Harjoitus sisältää hyvää tekevien asanoiden lisäksi pitkän loppurentoutuksen äänimaljojen avustamana. Sannan ohjaus ja läsnäolo kanavoi tilaan puhtainta rakkauden energiaa ja hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti.
Tähän upean rentouttavaan iltaan, et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta. Pukeudu joustaviin ja lämpöisiin vaatteisiin, ja nappaa villasukat sekä oma joogamatto mukaasi. Jos haluat extrapehmeyttä voit halutessasi ottaa oman tyynyn mukaan harjoitukseen. Mitään muuta et tarvitse.
 

Varaa paikkasi suoraan Holvi-kaupan kautta TÄSTÄ 

MITÄ ON YIN JA HATHA?

Heartful Yin

Yin jooga on rauhoittavaa, sekä kehoa että mieltä vahvasti tasapainottavaa joogaa. Yin joogassa useiden minuuttien pituisten syvävenytyksien avulla pyritään vaikuttamaan aina sidekudoksiin ja nivelsiteisiin asti.

Yin jooga on hyvin meditatiivista, sisäänpäin kääntynyttä joogaa, joka soveltuu kaikille. Erityisen tärkeää se olisi ihmisille, joiden elämä on hyvin kiireistä ja aktiivista. Yin jooga laskee kierroksia, ja lisää liikkuvuutta. Yin joogassa ei pyritä mihinkään, vaan antaudutaan sekä kehollisesti että henkisesti harjoituksen vietäväksi. Monet kutsuvat yin joogaa myös “neulattomaksi akupunktioksi”, sillä pitkäkestoisissa asanoissa vaikutus kohdistuu myös kehon meridiaaneihin ja näin hoidetaan kokonaisvaltaisesti myös sisäelimiä ja saadaan chi-energia virtaamaan esteettä.

Yin jooga auttaa myös moniin kipuihin, avaa tukoksia sekä kehon-, että mielen tasolla. Tunti alkaa aina lyhyellä hengitysharjoituksella ja/tai meditaatiolla ja etenee hitaassa tahdissa, lattiatasossa antaen sinulle mahdollisuuden kääntyä sisäänpäin, aistia kehosi tuntemuksia ja vain antautua painovoimalle ja antaa hengityksen tehdä työn.

Olo tunnin jälkeen on vapautunut, rauhallinen ja upea.
 

Heartful Hatha

Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanaharjoitukset, sekä mieltä kirkastavat hengitys-, ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat hienovaraisesti yhteen, luoden yhdessä upean kokonaisuuden. Tämä harjoitus sopii sekä vasta joogan tutustuvalle, että jo aikaisempaa kokemusta joogasta omaavalle.

 

HERÄÄKÖ KYSYMYKSIÄ?