Tapahtumia kotistudiollani

 

Aikaa oman itsensä ja kehonsa seurassa

 

Joogaa... 

Energiahoitoja...

Sointukylpyjä...

Retriittejä...

Viiden lapsen ja yrittäjämiehen vaimona tiedän, miten vaikeaa on ottaa aikaa itselleen.

Tiedän myös, mitä siitä seuraa, jos sitä aikaa ei ota.

Tiedän, että sinäkin tiedät. 

Siksi haluan tarjota tapahtumia - lyhyitä ja pitkiä, jossa pääsemme kohtaamaan toisemme kasvokkain, ja jossa pääsemme yhteyteen itsemme ja kehomme kanssa. Sielumme kanssa.

Sinussa on kaikki vastaukset, jos vain pysähdyt kuuntelemaan sisimpääsi.

JOOGAA 

OHJAUKSET KOTISTUDIOLLA VEIKKOLASSA:

Sunnuntaisin

Lempeyden hatha klo 17.30-18.30

Lempeyden yin klo 19.00-20.00 

 

Keskiviikkoisin

Lempeyden hatha klo 18.00-19.00

 

Hinnat

15€/hlö kertamaksu
10 kerran kortti 130€

Varaa paikkasi Whatsapp-viestillä numerostani 040-5163429

TEEMAILTOJA 

KOTISTUDIOLLA

 

TAKAISIN KOTIIN Sunnuntaina 7.5 2023 klo 14.00-16.15

Olet lämpimästi tervetullut matkustamaan kanssani takasin kotiin.
Kuljemme yhdessä matkan kehon ääriviivoilta kohti keskustaamme. Kohti sisäistä kotia. Herättelemme, huomioimme ja hellimme itseämme-hetki hetkeltä hidastaen.
Aloitamme lempeällä kehollisella ravistelulla, vanhat tomut tuulettavalla kehon liikkeellä - josta liu'umme sulavasti kohti hatha harjoitusta. Yin saattelee meidät suloisesti kohti sydäntietoisuuttamme, puhdasta rakkauden ja rentouden tilaa. Tapahtuma päättyy hiljaiseen meditaatioon. Askeliin kohti iloa ja valoa.
 
Tapaamme kotistudiollani osoitteessa Kaskimäentie 12, Veikkola klo 14.00.
Takaisin kotiin sisältää:
- Kehoa herättelevän hatha harjoituksen
- Hitaan yin jooga harjoituksen
- Hiljaisuuden meditaation
- Lämpöistä teetä ja suklaata
- Kotiinviemisiksi pieni tuoksulahja
Käytössäsi on myös erillaisia intuitiokortteja, kirjallisuutta sekä doTerran eteerisiä öljyjä, joita voit hyödyntää koko tapahtuman ajan.
Tapahtuman hinta 49€
 

Varaa paikkasi suoraan Holvi-kaupan kautta TÄSTÄ

MITÄ ON YIN JA HATHA?

Heartful Yin

Yin jooga on rauhoittavaa, sekä kehoa että mieltä vahvasti tasapainottavaa joogaa. Yin joogassa useiden minuuttien pituisten syvävenytyksien avulla pyritään vaikuttamaan aina sidekudoksiin ja nivelsiteisiin asti.

Yin jooga on hyvin meditatiivista, sisäänpäin kääntynyttä joogaa, joka soveltuu kaikille. Erityisen tärkeää se olisi ihmisille, joiden elämä on hyvin kiireistä ja aktiivista. Yin jooga laskee kierroksia, ja lisää liikkuvuutta. Yin joogassa ei pyritä mihinkään, vaan antaudutaan sekä kehollisesti että henkisesti harjoituksen vietäväksi. Monet kutsuvat yin joogaa myös “neulattomaksi akupunktioksi”, sillä pitkäkestoisissa asanoissa vaikutus kohdistuu myös kehon meridiaaneihin ja näin hoidetaan kokonaisvaltaisesti myös sisäelimiä ja saadaan chi-energia virtaamaan esteettä.

Yin jooga auttaa myös moniin kipuihin, avaa tukoksia sekä kehon-, että mielen tasolla. Tunti alkaa aina lyhyellä hengitysharjoituksella ja/tai meditaatiolla ja etenee hitaassa tahdissa, lattiatasossa antaen sinulle mahdollisuuden kääntyä sisäänpäin, aistia kehosi tuntemuksia ja vain antautua painovoimalle ja antaa hengityksen tehdä työn.

Olo tunnin jälkeen on vapautunut, rauhallinen ja upea.
 

Heartful Hatha

Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanaharjoitukset, sekä mieltä kirkastavat hengitys-, ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat hienovaraisesti yhteen, luoden yhdessä upean kokonaisuuden. Tämä harjoitus sopii sekä vasta joogan tutustuvalle, että jo aikaisempaa kokemusta joogasta omaavalle.

 

HERÄÄKÖ KYSYMYKSIÄ?